Corona spelregels

  1. Let op gewijzigde openingsuren ( met een link naar de openingsuren)
  2. Gelieve 1.5m afstand te houden.
  3. Jassen mogen wij niet aannemen, die mag u zelf aan de kapstok hangen indien u dat wenst.
  4. Weekdagen – middag lunch of menu / week – en weekendavonden enkel menu
  5. VERPLICHT te reserveren
  6. Voorzie een trui of jas voor op het terras, omdat wij gezien de maatregelen ivm COVID 19 onze dekens niet mogen gebruiken
  7. Gelieve er rekening mee te houden, indien u binnen of buiten zit u deze plaats zo weinig mogelijk dient te verlaten, dus enkel voor sanitaire stop, niet omte gaan roken of naar andere tafels te gaan.
  8. Desinfecteer uw handen voor en na het toiletgebruik
  9. In elke toilet zijn er doekjes voorzien om het toilet te desinfecteren, gelieve dit te doen. Gelieve deze doekjes niet in het toilet te gooien.
  10. De service zal binnen of buiten doorgaan afhankelijk van het weer, combineren is niet toegestaan.
  11. Maximum 10 personen aan 1 tafel.
  12. Gelieve aub deze maatregelen te respecteren. Bij controle kunnen namelijk de klant en de uitbater een boete krijgen.
Coronamaatregelen Horeca België – Fase 1
Algemene richtlijnen voor de horecaondernemer