Degustatiemenu

Vanaf donderdagavond 29 sept t.e.m. zondag 30 okt

Paté van Breydelham/ **ganzenleverterrine/ trammezone/ Granny Smith/ rode biet/ duindoornbes

** Indien u dit niet lust wordt dit vervangen door een extra stukje paté

*** Kabeljauwwangetjes/ lardo collonata/ schorseneren/ garnalenbisque
(i.p.v. voorgerecht supplement €6,-)

Hert harlekijn/ savooistoemp/ gieser wildeman/ pastinaak/ boschampignons/ witloof
– OF –
Roodbaars/ thermidor/ savooistoemp/ chantenay wortel/ boschampignons/ witloof

Callebaut 811/ mokka-ijs/ framboos/ koffie-olie Romina
– OF –
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €6,-)

•••

3-gangen menu € 53 p.p.

•••

*** 4-gangen menu € 63 p.p.

•••

Aangepaste wijnen is mogelijk:

3-gangen € 20,- p.p. / BOB: € 12,- p.p. | 4-gangen € 28,- p.p. / BOB: € 16,- p.p.

(Tot aan het hoofdgerecht)

Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.

Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar
Zaterdagavond serveren wij enkel het 4 gangen menu