Degustatiemenu

vanaf vrijdagavond 3 januari

Gelakte paling/ m’hamsa/ za’atar/ zoutmelde/ bergamot/ dashi

***Zeebaars/ ravioli van salsa tartufata/ schorseneren
(i.p.v. voorgerecht supplement €4,-)

Bosduif/ Gulden Draak/ boerenkool/ pastinaak/ raap/ belle de fonteney
Biertip: Fourchette
– OF –
Leng/ kosho yuzu/ puree van boerenkool/ pastinaak/ champignons

Peer/ gel van rode biet/ chocolade crumble/ biscuit/ mango
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (suppl. €3)

•••

3-gangen menu € 44 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 17 p.p.
•••

*** 4-gangen menu € 54 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 22 p.p.

Online reserveren

Het degustatiemenu wordt steeds voor het hele gezelschap geserveerd.
Zaterdagavond wordt enkel het 3-gangen en het 4-gangen menu geserveerd.
Woensdagavond en donderdagavond wordt het menu geserveerd tot en met 20.00 uur.
’s Middags wordt het menu geserveerd tot en met 13.00 uur.