Degustatiemenu

Vanaf donderdagavond 5 mei t.e.m. 29 mei

Vanaf de maand mei 2022 zullen we op zaterdagavond enkel de 4 gangen menu serveren.

Aspergeslaatje/ brado/ grijze garnalen/ zure room/ radijs/ granny smith

*** Asperge Flamand met gerookte zalm
(i.p.v. voorgerecht supplement €5,-)

Filet van speenvarken/ balsamicosaus/ patatas bravas/ ui/ champignons/ wortel/ boontjes
– OF –
Catch of the day/ milde curry/ ravioli van citroen en mascarpone/ ui/ koolrabi/ wortel/ broccoli

Fantasie van aardbei
– OF –
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €6,-)

•••

3-gangen menu € 52 p.p.

•••

*** 4-gangen menu € 62 p.p.

•••

Aangepaste wijnen is mogelijk:

3-gangen € 20,- p.p. / BOB: € 10,50 | 4-gangen € 28,- p.p. / BOB: € 14,50

(Tot aan het hoofdgerecht)

Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.

Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar