Degustatiemenu

vanaf donderdagavond 17 oktober

ganzenlever
zwarte pens / appel / rode ui / toast

** king krab
kritharaki / rode poon / koolrabi / citrus-gemberjus
(i.p.v. voorgerecht + €4)

hertengebraad grand veneur
savooistoemp / Lokers witloof / boschampignons / gevuld peertje in rode wijn
– OF –
lenghaasje
puree van aardpeer / Lokers witloof / boschampignons / prei / pompoen

brownie / kaneelijs / amandel / crème anglaise / passievrucht
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (+ €2,5)

vanaf vrijdagavond 22 november

paté van wild
kweepeer / “pickle relish” / bietjes / pickle mayo

** coquilles
boschampignons à la crème / pastrami van “De Laet en Van Haver”
(i.p.v. voorgerecht + €4)

filet van fazant
fine champagne / veenbes / savooi / beukenzwam / Lokers witloof / aardappeltaartje met spek
– OF –
heekhaas
winterpostelein / beukenzwam / Lokers witloof / mini-wortel / aardappeltaartje met spek

tweeluik van appel: warm en koud
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (+ €2,5)

•••

menu 3-gerechten € 43 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 17 p.p.
•••

menu 4-gerechten** € 53 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 22 p.p.

Online reserveren

Het degustatiemenu wordt steeds voor het hele gezelschap geserveerd.
Zaterdagavond wordt enkel het 3-gangen en het 4-gangen menu geserveerd.
Woensdagavond en donderdagavond wordt het menu geserveerd tot en met 20.00 uur.
’s Middags wordt het menu geserveerd tot en met 13.00 uur.