Degustatiemenu
Donderdagavond 02/03 tem zondag 26/03
Tartaar van tonijn/ gerookte soja/ chuka wakame/ sesam/ umeboshi/ kerstomaat
*** Gamba /txistorra/ baharat/ fregola sarda
(i.p.v. voorgerecht supplement €7,-)
Solomillo iberico bellota/ rozemarijnsaus/ charlotte/ groene asperges/ wortel/ gebrande paprika
– OF –
Catch of the day/ champagnesaus/ pastinaakpuree/ groene asperges/ pijpajuin/ gebrande paprika
Rijst/ limoen/ Gold chocolade/ mango/ vanille-ijs
– OF –
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €6,-)
•••
3-gangen menu € 55 p.p.
•••
*** 4-gangen menu € 65 p.p.
•••
Aangepaste wijnen is mogelijk:
3-gangen € 21,50 p.p. / BOB: € 13,- p.p. | 4-gangen € 29,- p.p. / BOB: € 17,- p.p.
(Tot aan het hoofdgerecht)
Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.
Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar
Zaterdagavond serveren wij enkel het 4 gangen menu