Degustatiemenu

vanaf donderdagavond 7 oktober:

Tartaar van zalm/ tomaat/ witte balsamico/ zure room/ arenkha/ limoenmayo

*** Kwartelfilet/ pompoencrème/ truffelolie/ parmezaan/ fregola sarda
(i.p.v. voorgerecht supplement €5,-)

Hert harlekijn/ savooistoemp/ peertje in rode wijn/ boschampignons/ witloof
– OF –
Roodbaars thermidor/ puree/ romanesco/ witloof/ wortel

Chocolade/ crumble/ amandel/ kaneel/ bergamot
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (suppl. €4,-)

•••

3-gangen menu € 47 p.p.
•••

*** 4-gangen menu € 57 p.p.

•••

Aangepaste wijnen is mogelijk:

3-gangen € 19 p.p. | 4-gangen € 26 p.p.

(Tot aan het hoofdgerecht)

Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.

Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar