Degustatiemenu

vanaf donderdag 9 mei

gelakte paling
ponzu yuzu / hennepolie / M’Hamsa / bergamot / codium / rode biet / groene asperge

** asperge / mousseline / gerookte zalm
(i.p.v. voorgerecht + €3)

Limousin striploin
choron / Opperdoezer met rozemarijn / champignons / asperges / peultjes
– OF –
lenghaasje
groene kruidenjus / taro / champignons / asperge / zeekraal

aardbei / basilicum / mascarpone / vanille-ijs / Callebaut orange
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (+ €2,50)

•••

menu 3-gerechten € 43 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 17 p.p.
•••

menu 4-gerechten** € 53 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 22 p.p.

Online reserveren

Het degustatiemenu wordt steeds voor het hele gezelschap geserveerd.
Zaterdagavond wordt enkel het 3-gangen en het 4-gangen menu geserveerd.
Woensdagavond en donderdagavond wordt het menu geserveerd tot en met 20.00 uur.
’s Middags wordt het menu geserveerd tot en met 13.00 uur.