Degustatiemenu

vanaf donderdag 5 februari

Tataki van zwaardvis/ tomatenpesto/ hartige madeleine/ sesam/ tonijnsaus/ appelkappers

***Kalfswang/ bladerdeeg/ jus van langoustines/ beukenzwam/ cavolo nero
(i.p.v. voorgerecht supplement €4,-)

Duroc d’olives rouge/ puree met kruidenspek/ bloemkool/ Franse ui/ boontjes/ gele
wortel
– OF –
Skrei/ winterpostelein/ puree/ bloemkool/ gele wortel/ groene asperge

Chocolade/ limoen/ pompelmoes/ vanille-ijs
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (suppl. €3)

•••

3-gangen menu € 44 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 17 p.p.
•••

*** 4-gangen menu € 54 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 22 p.p.

Online reserveren

Het degustatiemenu wordt steeds voor het hele gezelschap geserveerd.
Zaterdagavond wordt enkel het 3-gangen en het 4-gangen menu geserveerd.
Woensdagavond en donderdagavond wordt het menu geserveerd tot en met 20.00 uur.
’s Middags wordt het menu geserveerd tot en met 13.00 uur.