Degustatiemenu

vanaf donderdagavond 4 juli

maatjes: puur en tartaar
curry / groene kruiden / granny smith

** Goudmerk mossel
citroengras / gember / koriander / Cesar triple
(i.p.v. voorgerecht + €3)

pluma
mousseline van pickles / patatas flamencas / courgette / aubergine / beukenzwam
– OF –
heek
citruskorst / puree met kruidenspek en bieslook / gele wortel / courgette / aubergine

rode vruchten / citroensorbet / ice-tea
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (+ €2,50)

•••

menu 3-gerechten € 43 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 17 p.p.
•••

menu 4-gerechten** € 53 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 22 p.p.

Online reserveren

Het degustatiemenu wordt steeds voor het hele gezelschap geserveerd.
Zaterdagavond wordt enkel het 3-gangen en het 4-gangen menu geserveerd.
Woensdagavond en donderdagavond wordt het menu geserveerd tot en met 20.00 uur.
’s Middags wordt het menu geserveerd tot en met 13.00 uur.