Degustatiemenu
Vrijdag 10 november tem dinsdag 05 december
Gravlax/ octopus/ wakame/ radijs/ ras el hanout/ gerookte soja
*** Coquilles/ boschampignons à la crème/ everzwijnham
(i.p.v. voorgerecht supplement €7,-)
Fazantfilet/ fine champagne/ pastinaakpuree/ appeltje met veenbes/ witloof/ wortel/ savooi
– OF –
Catch of the day/ yuzu kosho/ pastinaakpuree/ wortel/ witloof/ erwt
Kastanje/ appel/ witte chocolade/ amaretto – ijs
– OF –
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €6,-)
•••
3-gangen menu € 57 p.p.
•••
*** 4-gangen menu € 68 p.p.
•••
Aangepaste wijnen is mogelijk:
3-gangen € 23 p.p. / BOB: € 14,- p.p. | 4-gangen € 30,- p.p. / BOB: € 18,- p.p.
(Tot aan het hoofdgerecht)
Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.
Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar
Zaterdagavond serveren wij enkel het 4 gangen menu