Degustatiemenu

vanaf vrijdag 7 januari:

Zwaardvis/ radijs/ citrus-sojajus/ rode basilicumpesto/
olie van geroosterde ui/ rucolamayo

*** Scampi B.T./ inktvispasta/ pancettina/ mango-curry/ mizuna
(i.p.v. voorgerecht supplement €4,5)

Bosduiffilet/ “Gordon” saus/ aardappeltaartje/ raapjes/ mini pastinaak/ wortel/ champignons
– OF –
Zeeduivelwangetjes/ puree van groene kruiden/ jus van kreeft/ mini pastinaak/ zurkel/ romanesco/ beukenzwam

Chocolade 811/ Glühwein/ amandel/ vanille-ijs
– OF –
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €5,-)

•••

3-gangen menu € 50 p.p.
•••

*** 4-gangen menu € 60 p.p.

•••

Aangepaste wijnen is mogelijk:

3-gangen € 19 p.p. | 4-gangen € 27 p.p.

(Tot aan het hoofdgerecht)

Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.

Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar