Traiteur degustatiemenu

Zalm rauw en gerookt/ komkommer/ citrusgel/ tomaat/ geitenkaas ’t Eikenhof/ groene asperge

***Roodbaars/ venkel/ Lichte curry/ coppa di Parma
(i.p.v. voorgerecht supplement €3,-)

Belgische Wit-Blauw/ spekslagersaus/ kriel/ smout/ champignon/ witloof/ pompoen
– OF –
Zeebaars Asian Style/ puree met spek/ savooi/ champignon/ pompoen

Mango/ crème patissiere/ bladerdeeg/ chocolade/ framboos
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (suppl. €2,50)

Vanaf dinsdag 7 april

Kan op Pasen (12 april) ook ’s middags worden afgehaald.

Aspergeslaatje/ coppa di Parma/ parmezaan/ radijs/ bloody mary/ grijze garnaal

***Asperges/ gerookte zalm/ tuinkruidensaus
(i.p.v. voorgerecht supplement €3,-)

Pluma/ rozemarijn/ patatas bravas/ raap/ boontjes/ champignon
– OF –
Kabeljauw/ tomaat-dragonsaus/ puree/ asperge/ champignons/ broccoli

Passievrucht/ vanille-ijs/ munt/ wodka
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (suppl. €2,50)

•••

3-gangen menu € 45 p.p.
•••

*** 4-gangen menu € 55 p.p.

Aangepaste wijnen is mogelijk

Gelieve 2 dagen op voorhand te bestellen indien het voor meer dan 4 personen is.

Contacteer ons via het nummer 0472/57 22 27 of 09/391 62 73

Er kan betaald worden via overschrijving omwille van hygiënische redenen

Rekeningnr.:
Amor Cibum bv
BE94 0689 3120 8414

Wij werken steeds vers en kunnen het dus niet uitsluiten dat er bepaalde ingrediënten tijdens deze Corona – periode niet voorradig kunnen zijn. Uiteraard doen onze leveranciers en wij zelf ons uiterste best om alles zo goed mogelijk aan te brengen.