Degustatiemenu

vanaf donderdagavond 12 september

gerookte zalm / krab
mango / zure room / groene kruiden / Kaaiman-kaas

** tonijnwangen
kabayaki / sudachi / rode biet / ui / lavas / sesam
(i.p.v. voorgerecht + €3)

wilde eend
jus met kriek/ aardappeltjes in smout gebakken / witloof / champignons / spruitjes
– OF –
roodbaars
rode paprika saus / witloof / savooi / champignons / crème van gele wortel

kastanje/ pompoen / vanille-ijs / kalamansi / bladerdeeg
– OF –
kaasbordje van Kaasmeester Van Tricht (+ €3)

•••

menu 3-gerechten € 43 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 17 p.p.
•••

menu 4-gerechten** € 53 p.p.
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht € 22 p.p.

Het degustatiemenu wordt steeds voor het hele gezelschap geserveerd.
Zaterdagavond wordt enkel het 3-gangen en het 4-gangen menu geserveerd.
Woensdagavond en donderdagavond wordt het menu geserveerd tot en met 20.00 uur.
’s Middags wordt het menu geserveerd tot en met 13.00 uur.