Degustatiemenu

vanaf donderdagavond 4 november:

Wildpaté/rode ui/zuurdesembrood/mango chutney/rilette van reebok/mizuna

*** Coquilles/boschampignons à la crème/everzwijnham
(i.p.v. voorgerecht supplement €6,5)

Fazantfilet fine champagne/pastinaakpuree/appeltje/veenbes/pompoen/witloof/spruitjes
– OF –
Zalmforel/tuinkruidensaus/pastinaakpuree/witloof/bimi/pompoen/beukenzwam

Brownie/dulche de leche/peer/amandel-ijs/citrus
– OF –
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €4,-)

•••

3-gangen menu € 48 p.p.
•••

*** 4-gangen menu € 58 p.p.

•••

Aangepaste wijnen is mogelijk:

3-gangen € 19 p.p. | 4-gangen € 27 p.p.

(Tot aan het hoofdgerecht)

Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.

Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar