Traiteurmenu feestdagen

Traiteurmenu nieuwjaar 2023

3 hapjes van de chef
Prosecco, BiancaVigna, Brut I € 15,86/fles

Gemarineerde zalm/ krab/ hangop/ duindoornsbes/ komkommer/ bietjes
2021 Cellier des Tourelles, Sauvignon Blanc, IGP d’Oc I € 7,56/fles

***Coquilles/ boschampignons à la créme/ parmaham/ ravioli
(i.p.v. voorgerecht supplement € 6.00)
2022 Triple Twenty, Chardonnay, IGP d’Oc I € 8,92/fles

Hert grand veneur/ gieser Wildeman/ witloof/ spruitjes/ champignons/ kroketjes (3st. p.p. )
2016 Santalba Rioja Vina Hermosa Reserva I € 17,20/fles

— OF —

Catch of the day/ kreeftensaus/puree/bimi/prei/champignons
2018 Domaine de la Grave, Cuvée Prestige, Sauvignon Blanc/ Sémillon I € 17,83/fles

Chocoladedessert of kaas (€ 5.00 supplement)
Le Rieutort, Gros Manseng, Moelleux, Côtes de Gascogne I € 8,68/fles

3- gangen menu € 53,00
*** 4- gangen menu € 63,00

Wijnen geselecteerd door Cavino – Johan De Mul

* ciabatta brood en botertjes : € 6,00 per stuk
* extra kroketten : € 0,25 per stuk
* enkel het hoofdgerecht catch of the day of hert (a la carte portie) : € 34,00 euro per persoon
* aangepaste wijn per fles mogelijk

Bestellen:

Graag bestellen voor 22 december
Bestelling bij voorkeur via mail (info@amorcibum.be) of persoonlijk in het restaurant (Sijpstraat 3/0001 Waasmunster). Dit om misverstanden te voorkomen.

Afhalen:

31 december tussen 14:00u -16:00u
01 januari tussen 11:00u – 12:00u

Prettige feesten! groetjes Caroline en Tjorven

Rekeningnr Amor Cibum bv: BE94 0689 3120 8414