Traiteurmenu feestdagen
Traiteurmenu nieuwjaar 2023
3 hapjes van de chef
Prosecco, BiancaVigna, Brut I € 15,86/fles
Gemarineerde zalm/ krab/ hangop/ duindoornsbes/ komkommer/ bietjes
2021 Cellier des Tourelles, Sauvignon Blanc, IGP d’Oc I € 7,56/fles
***Coquilles/ boschampignons à la créme/ parmaham/ ravioli
(i.p.v. voorgerecht supplement € 6.00)
2022 Triple Twenty, Chardonnay, IGP d’Oc I € 8,92/fles
Hert grand veneur/ gieser Wildeman/ witloof/ spruitjes/ champignons/ kroketjes (3st. p.p. )
2016 Santalba Rioja Vina Hermosa Reserva I € 17,20/fles
— OF —
Catch of the day/ kreeftensaus/puree/bimi/prei/champignons
2018 Domaine de la Grave, Cuvée Prestige, Sauvignon Blanc/ Sémillon I € 17,83/fles
Chocoladedessert of kaas (€ 5.00 supplement)
Le Rieutort, Gros Manseng, Moelleux, Côtes de Gascogne I € 8,68/fles
3- gangen menu € 53,00
*** 4- gangen menu € 63,00
Wijnen geselecteerd door Cavino – Johan De Mul
* ciabatta brood en botertjes : € 6,00 per stuk
* extra kroketten : € 0,25 per stuk
* enkel het hoofdgerecht catch of the day of hert (a la carte portie) : € 34,00 euro per persoon
* aangepaste wijn per fles mogelijk
Bestellen:
Graag bestellen voor 22 december
Bestelling bij voorkeur via mail (info@amorcibum.be) of persoonlijk in het restaurant (Sijpstraat 3/0001 Waasmunster). Dit om misverstanden te voorkomen.
Afhalen:
31 december tussen 14:00u -16:00u
01 januari tussen 11:00u – 12:00u
Prettige feesten! groetjes Caroline en Tjorven
Rekeningnr Amor Cibum bv: BE94 0689 3120 8414