Degustatiemenu
Vrijdag 01/03 tem dinsdag 02/04
Gelakte Paling/ miso/ yuzu/ edamame/ gember
*** Langoustines/ jus/ fregola sarda/ cedercitroen
(i.p.v. voorgerecht supplement €7,-)
Filet pure Holstein/ short rib/ garum/ kriel/ ui/ boontjes/ champignons
– OF –
Catch of the day/ ravioli scampi en curry/ lentegroentjes
(Hoofdgerechten: Hoppescheuten Temmerman supplement €16,-)
Chocolade/ vanille/ rood fruit
– OF –
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €6,-)
•••
3-gangen menu € 58 p.p.
•••
*** 4-gangen menu € 69 p.p.
•••
Aangepaste wijnen is mogelijk:
3-gangen € 23 p.p. / BOB: € 14,- p.p. | 4-gangen € 30,- p.p. / BOB: € 18,- p.p.
(Tot aan het hoofdgerecht)
Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.
Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar
Zaterdagavond serveren wij enkel het 4 gangen menu
Vanaf 1 maart 2024: Vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel het 4 gangen menu