Degustatiemenu

Vrijdag 01/03 tem dinsdag 02/04

Gelakte Paling/ miso/ yuzu/ edamame/ gember

*** Langoustines/ jus/ fregola sarda/ cedercitroen
(i.p.v. voorgerecht supplement €7,-)

Filet pure Holstein/ short rib/ garum/ kriel/ ui/ boontjes/ champignons
– OF –
Catch of the day/ ravioli scampi en curry/ lentegroentjes

(Hoofdgerechten: Hoppescheuten Temmerman supplement €16,-)

Chocolade/ vanille/ rood fruit
– OF –
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €6,-)

•••

3-gangen menu € 58 p.p.

•••

*** 4-gangen menu € 69 p.p.

•••

Aangepaste wijnen is mogelijk:

3-gangen € 23 p.p. / BOB: € 14,- p.p. | 4-gangen € 30,- p.p. / BOB: € 18,- p.p.

(Tot aan het hoofdgerecht)

Het degustatiemenu wordt voor het hele gezelschap geserveerd.
Gelieve allergieën en intoleranties steeds op voorhand te melden a.u.b.
Zo kunnen wij steeds creatievere oplossingen – en een beter service bieden.

Zondagavond zijn gerechten van het degustatiemenu à la carte verkrijgbaar
Zaterdagavond serveren wij enkel het 4 gangen menu

Vanaf 1 maart 2024: Vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel het 4 gangen menu