Traiteurmenu feestdagen

Traiteurmenu kerst 2021

3 hapjes van de chef
Jané Ventura Reserva de la musica I Spanje I Catalunya
Macabeu-Parrellada-Xarel Lo I € 15.00

“Reversed vitello tonato” => tataki van tonijn/ kalfssaus/ kerstomaat/ sesam/ rucolamayo/ kappers
Domaine Jean-Marie Haag I Frankrijk I Alsace
Riesling I € 11.50

***Scampi BT/ mango/ curry/ pasta/ chorizo
Albada I Spanje I Aragon
Macabeu I € 9.30

Hert grand veneur/ gieser wildeman/ witloof/ champignons/ spruitjes/ kroketjes (3st. p.p )
Château du Cèdre I Frankrijk I Sud Ouest
Malbec-Tannat-Merlot I € 17.50

— OF —

Zeebaars/ puree met tuinkruiden/ champagnesaus/ beukenzwam/ mini wortel/bloemkool
Stefano Antonucci I Italië I Marken I
Verdicchio I € 22.50

Chocolade dessert
Du Toitskloof I Zuid-Afrika I Western cape
Moscatel I € 11.00

3- gangen menu € 48,00
*** 4- gangen menu € 58,00

Wijnen geselecteerd door Coulure – Bart Coen

* ciabatta brood en botertjes : €5,00 per stuk
* extra kroketten : €0,25 per stuk
* Enkel het hoofdgerecht zeebaars of hert (a la carte portie) : 29 euro per persoon
* aangepaste wijn per fles mogelijk

Bestellen:

Graag bestellen voor 15 december
Bestelling bij voorkeur via mail of persoonlijk in het restaurant. Dit om misverstanden te voorkomen.
info@amorcibum.be

Afhalen:

24 december tussen 14:00u -16:00u
25 december tussen 11:00u – 13:00u

Prettige feesten! groetjes Caroline en Tjorven

Rekeningnr Amor Cibum bv: BE94 0689 3120 8414

Traiteurmenu nieuwjaar 2021

3 hapjes van de chef
Domaine Jean-Marie Haag I Frankrijk I Alsace
Pinot blanc I € 15.00

Wildpaté/ rilette/ rode uiencompôte/ mango/ frisee
L’esparrou I Frankrijk I Pays d’oc
Chardonnay-Viognier I € 8.00

***Coquilles/ champignons à la crème/ breydelham
Weingut Pfirmann “am zollstock” I Duitsland I Pfalz
Weisser burgunder I € 14.50

Fazant fine champagne/ witloof/ cox appel en veenbesjes/ oesterzwammen/ savooi/ kroketjes (3st. p.p)
Trediberri I Italië I Piemonte
Nebbiolo I € 15.00

— OF —

Lenghaasje/ kreeftensaus/ puree/ bimi/ oesterzwam/ prei
Domäne Wachau “Himmelstiege smaragd” I Oostenrijk I Wachau
Grüner veltliner I € 18.00

Exotisch dessert
Javier Sanz “Semidulce” I Spanje I Rueda
Verdejo I € 9.50

3- gangen menu € 48,00
*** 4- gangen menu € 58,00

Wijnen geselecteerd door Coulure – Bart Coen

* ciabatta brood en botertjes : €5,00 per stuk
* extra kroketten : €0,25 per stuk
* enkel het hoofdgerecht Lenghaasje of fazant (a la carte portie) : 29 euro per persoon
* aangepaste wijn per fles mogelijk

Bestellen:

Graag bestellen voor 22 december
Bestelling bij voorkeur via mail of persoonlijk in het restaurant. Dit om misverstanden te voorkomen.
info@amorcibum.be

Afhalen:

31 december tussen 14:00u -16:00u
01 januari tussen 11:00u – 13:00u

Prettige feesten! groetjes Caroline en Tjorven

Rekeningnr Amor Cibum bv: BE94 0689 3120 8414