Traiteurmenu kerst 2019

3 hapjes van de chef
Cava Aderus, Brut, Método Traditional, Penedès
€ 9,26

rollade van krab en gerookte zalm
slaatje / mango / toast
2018 Monte Tondo, Pinot Grigio, DOC Veneto
€ 10,43

**heekhaasje / boschampignons à la crème
pastrami De Laet en Van Haver
2017 Les Montenay Réserve, Chardonnay/Viognier, IGP d’Oc
€ 8,24

*filet van fazant fine champagne
knolselderpuree / witloof / savooi / gevuld peertje
kroketjes (3st p.p. incl.)
2016 Sepia Reserva, Pinot Noir, Casablanca
€ 9,26

— OF —

*lenghaasje / kosho yuzu
puree / prei / wortel / oesterzwam
2017 Chakana Organic, Chardonnay/Viognier/Sauvignon Blanc,
Mendoza
€ 11,25

brownie / crème patissière / passievrucht / kriekjes
2017 Domaine de Berguerolles, Romantica,
Petit Manseng/Gros Manseng
€ 6,56

enkel hoofdgerecht* € 28 p.p.
menu 3-gerechten € 46 p.p.
menu 4-gerechten** € 56 p.p.

Traiteurmenu nieuwjaar 2019

3 hapjes van de chef
Prosecco, BiancaVigna, Brut
€ 13,60

wildpaté / ganzenleverterrine
appelchutney / vijgen / rozijntoast
2017 Cantele Telero Rosso, Negroamaro/Cabernet Sauvignon, Puglia
€ 7,22

**roodbaars / kritharaki
koolrabi / citroengras / milde curry / coppa
2018 Dom. de Berguerolles, Episode Cévenol, Viognier/Gros Manseng
€ 9,30

*stoofpotje van hert / appeltje met veenbes
savooistoemp / boschampignons
kroketjes (3st p.p. incl.)
2015 Domaine de la Grave, Cuvée Prestige, Merlot, Bordeaux
€ 17,24

— OF —

*kabeljauwhaasje / jus van garnaal
savooi / bloemkool / champignons
puree met groene kruiden
Sasseto, Piccini, Chardonnay/Vermentino/Viognier/Pecorino
€ 12,25

biscuit / 811 / kastanje / brésilienne
2015 Domaine de la Grave, Tradition Moelleux, Sémillon, Bordeaux
€ 11,50

enkel hoofdgerecht* € 28 p.p.
menu 3-gerechten € 46 p.p.
menu 4-gerechten** € 56 p.p.

PRAKTISCH

Bij voorkeur bestellen via e-mail of persoonlijk in het restaurant (Kerkstraat 18, 9160 Lokeren).
Kerst: bestellen voor 15 december, afhalen op 24 december tussen 12u en 14u.
Nieuwjaar: bestellen voor 22 december, afhalen op 31 december tussen 12u en 14u.

Extra’s voor beide menu’s
ciabatta brood: € 7,00 per stuk
extra kroketten: € 0,25 per stuk

Wijnen geselecteerd door Sommelier Johan De Mul van Cavino (Hamme).
passende wijnen per fles mogelijk

Via e-mail reserveren