Traiteurmenu
Vanaf vrijdag 15 januari
Tataki van zwaardvis/ wakame/ praline van gerookte zalm/ chioggia/ kappers/ tomaat
***BT scampi en loligo/ noedels met zwarte thee(Nick Hofman “Zuru”)/ citrus en gember/ shi-take/ sugar snaps
Bosduif/ calvados/ pastinaakpuree/ spruitjes/ mini wortel/ champignons
— OF —
Lenghaas/ yuzu kosho/ krieltjes/ ui/ wortel/ broccoli
½ peertje ( gepocheerd in sauternes)/ chocolade/ kokoscake/ vanille-ijs
— OF —
Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €2,50)
3-gangen menu € 45 p.p.
*** 4-gangen menu € 55 p.p.
Aangepaste wijnen mogelijk
Gelieve 2 dagen op voorhand te bestellen indien het voor meer dan 4 personen is.
AFHALEN:
do, vr en za | 11u30 – 12u30 en 16u30 – 17u30
zo | 11u30 – 12u30
andere dagen kan op afspraak
Wij werken steeds vers en kunnen het dus niet uitsluiten dat er bepaalde
ingrediënten tijdens deze Corona – periode niet voorradig kunnen zijn.
Uiteraard doen onze leveranciers en wij zelf ons uiterste best om alles zo goed
mogelijk aan te brengen.
Rekeningnummer: BE94 0689 3120 8414