Traiteurmenu

Vanaf vrijdag 15 januari

Tataki van zwaardvis/ wakame/ praline van gerookte zalm/ chioggia/ kappers/ tomaat

***BT scampi en loligo/ noedels met zwarte thee(Nick Hofman “Zuru”)/ citrus en gember/ shi-take/ sugar snaps

Bosduif/ calvados/ pastinaakpuree/ spruitjes/ mini wortel/ champignons

— OF —

Lenghaas/ yuzu kosho/ krieltjes/ ui/ wortel/ broccoli

½ peertje ( gepocheerd in sauternes)/ chocolade/ kokoscake/ vanille-ijs

— OF —

Kaasbordje van Kaasmeester van Tricht (suppl. €2,50)

3-gangen menu € 45 p.p.
*** 4-gangen menu € 55 p.p.

Aangepaste wijnen mogelijk

Gelieve 2 dagen op voorhand te bestellen indien het voor meer dan 4 personen is.

AFHALEN:
do, vr en za | 11u30 – 12u30 en 16u30 – 17u30
zo | 11u30 – 12u30
andere dagen kan op afspraak

Wij werken steeds vers en kunnen het dus niet uitsluiten dat er bepaalde
ingrediënten tijdens deze Corona – periode niet voorradig kunnen zijn.
Uiteraard doen onze leveranciers en wij zelf ons uiterste best om alles zo goed
mogelijk aan te brengen.

Rekeningnummer: BE94 0689 3120 8414